Boss ME-90 Multi-effect
boss-me-90

OVER DIT MODEL

Let op!! Wij verkopen deze Boss ME-90 inclusief bijbehorende adapter! Slechts 1 op voorraad. De BOSS ME serie is al meer dan drie decennia een favoriet onder gitaristen. Hij combineert de power van multi-effecten met een intuïtieve hands-on bediening voor het vliegensvlug creëren van klanken. De ME-90 is het meest geavanceerde ME-model tot nu toe en biedt een uitzonderlijke audiokwaliteit, AIRD-amp models van topkwaliteit, IR-loading, een effectenloop en nog veel meer. Deze veelzijdige alles-in-één processor is compact, werkt op batterijen en zit boordevol eersteklas BOSS-klanken. Hij maakt het eenvoudig om aangepaste sound set-ups te maken voor elke speelsituatie.

333,00

1 op voorraad

Boss

Multi-effect

Boss ME-90 Multi-effect

SPECS

Geen extra informatie beschikbaar
GALLERIJ

GALLERIJ

BEKIJK OOK

BEKIJK OOK

IN BESTELLING

Reverend

Set-neck

Sensei jr. (Transparent Cherry)

Reverend

Bolt-on

Jetstream RB (Transparent White)

Reverend

Set-neck

Warhawk DAW (Transparent Cherry)